Súria acull la 7a Cursa Ciclista Vila de Súria en la seva estrena dins del calendari de Grans Clàssiques de Catalunya

Última revisió 15-05-2023 13:47
14/05/2023

Súria ha acollit aquest diumenge 14 de maig una jornada de ciclisme de primer nivell amb la 7a Cursa Ciclista Vila de Súria, que enguany s’ha estrenat com a prova puntuable del calendari de Grans Clàssiques de Catalunya-7è Trofeu Joan Casadevall. La prova ha comptat amb la participació de 110 ciclistes inscrits en les categories Elit i Sub23.

La plaça de la Serradora ha estat el punt de sortida i arribada de la cursa, amb un recorregut de 139 quilòmetres per les comarques del Bages, Berguedà i Lluçanès, i un desnivell de 2.060 metres. En aquest mateix punt ha tingut lloc el lliurament de guardons.

L’organització de la prova ha anat a càrrec de la Unió Ciclista Mig-Món, l’Ajuntament de Súria a través de l’àrea municipal d’Esports i la Federació Catalana de Ciclisme.

Abans de la sortida, els ciclistes participants han fet un minut de silenci en record de tres socis de l’entitat ciclista surienca que han desaparegut enguany: Antonio Cabezos, Josep Maria Prat i Francesc Reguant.

Els guanyadors de la prova han estat Víctor Castellano (categoria Elite) i Adrià Franquesa (categoria Sub23). Per equips, la victòria ha estat per a Ciclos Oleka Club Ciclista.

El lliurament de guardons ha anat a càrrec del president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, del delegat de la Federació a les comarques de Barcelona, el surienc Ricardo Villar, i del president de la Unió Ciclista Mig-Món, José Manuel Pérez. En aquest acte també hi han participat l’alcalde Albert Coberó i la regidora de Joventut, Esports, Participació Ciutadana i Turisme, Montserrat Albacete.

La celebració de la prova ha concentrat nombroses persones afeccionades a l’entorn de la plaça de la Serradora.

  • Més informació sobre la 7a Cursa Ciclista Vila de Súria: Enllaç.