L'Escola Municipal de Música tanca la Setmana Cultural amb activitats destacades i una bona resposta d'alumnes i famílies

Última revisió 27-03-2024 18:25
27/03/2024

L'Escola Municipal de Música ha celebrat la seva Setmana Cultural amb activitats destacades que han tingut una bona resposta de l’alumnat i de les seves famílies. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de prestigiosos intèrprets i alumnes d’altres centres de la Catalunya central.

El programa de la Setmana Cultural s’ha desenvolupat entre els dies 16 i 22 de març. Les primeres activitats d’enguany van ser l’actuació de la Jazz Band Navàs-Súria al 43è Festival Jazz Terrassa i la 7a Trobada de Guitarres de la Catalunya Central. Altres actes destacats han estat les dues sessions d’una màster class de la trompetista bagenca Mireia Farrés i un concert del músic experimental Xavi Lozano.

Com en anteriors edicions, la Setmana Cultural ha inclòs tallers, audicions i sessions d’ampliació de coneixements sobre instruments, llenguatge musical i altres matèries. També s’hi ha fet una jornada de portes obertes per a escolars de la vila.

La Setmana Cultural ha estat organitzada per l’Escola Municipal de Música i l’AMPA de l’Escola, amb la col·laboració de la Residència Bell Repòs i el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.