L'Ajuntament participa en una jornada per preparar la nova campanya contra els incendis forestals a la Catalunya central

Última revisió 11-05-2023 19:49
11/05/2023

Representants de l’equip de govern de l’Ajuntament de Súria van participar dilluns 8 de maig a Manresa en una jornada informativa sobre el Pla Especial d’Emergències per incendis forestals a Catalunya (Infocat). L’objectiu d’aquesta trobada era preparar la nova campanya de prevenció i extinció d’incendis forestals a la Catalunya central.

La representació de l’Ajuntament de Súria va anar a càrrec de la regidora de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Olga Tena, i la regidora de Joventut, Esports, Participació Ciutadana i Turisme, Montserrat Albacete.

En la jornada van participar responsables de Bombers, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i Agents Rurals de la Catalunya central.

En el transcurs de l’acte es van revisar els protocols d’actuació sobre prevenció i extinció d’incendis per tal de reforçar la coordinació entre totes les institucions i cossos d’intervenció.

Davant l’actual situació d’emergència climàtica, l’Ajuntament de Súria reitera la seva crida a tota la població per tal d’extremar les precaucions, de cara a evitar possibles incendis forestals.

També es recorda que el termini de prohibició per fer foc sense autorització roman vigent fins al proper 15 d’octubre. La sol·licitud d’autorització s’ha de presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila o telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament.

  • Més informació sobre la prohibició de fer foc sense autorització: Enllaç.

Imatge de la jornada informativa sobre el Pla Especial d'Emergències per incendis forestals a Catalunya (Infocat), celebrada a Manresa.
Imatge de la jornada informativa sobre el Pla Especial d'Emergències per incendis forestals a Catalunya (Infocat), celebrada a Manresa.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria