L'Ajuntament obre una nova convocatòria del programa d'arranjaments a les llars de persones especialment vulnerables

Última revisió 20-11-2023 19:32
20/11/2023

L'Ajuntament de Súria ha obert la convocatòria d’enguany del programa d’arranjaments per millorar l’accessibilitat i la seguretat dels domicilis de persones especialment vulnerables. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el dilluns 4 de desembre, incloent-hi aquest dia.

L’objectiu d’aquest programa és ajudar a garantir les condicions de seguretat i habitabilitat mínimes de les llars de persones especialment vulnerables, per tal de promoure’n l’autonomia funcional i la qualitat de vida. La convocatòria és oberta per a habitatges de propietat o de lloguer.

Les persones beneficiàries d’aquestes subvencions són les següents:

  • Persones físiques a partir de 65 anys, empadronades en el municipi i amb una antiguitat mínima d’un any en el Padró Municipal d’Habitants de Súria.
  • Persones físiques menors de 65 anys, amb necessitats especials en relació a la capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar, i amb una antiguitat mínima d’un any en el Padró Municipal d’Habitants de Súria.

Les intervencions subvencionables són reformes bàsiques de la llar, com reparacions, petites obres no estructurals i instal·lacions d’ajuts tècnics.

Aquest programa d’arranjaments és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, al qual s’adhereix l’Ajuntament de Súria a través de l’àrea municipal de Drets Socials.

Les subvencions seran atorgades mitjançant el procediment de concurrència competitiva, d’acord amb les bases reguladores del programa.

Les persones interessades poden demanar més informació a les dependències de l’àrea municipal de Drets Socials, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic, ja sigui de manera presencial o trucant al telèfon 93.868.28.00.

La convocatòria d’aquesta nova edició del programa va ser aprovada el passat 16 de novembre per la Junta de Govern Local.

Les condicions de la sol·licitud es poden consultar en el tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

  • Enllaç al tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament: www.suria.cat/taulerdanuncis.
  • Enllaç a l’anunci publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona: Enllaç.