L'Ajuntament i el Foment Cultural signen un conveni de col·laboració sobre l'organització conjunta de la 5a edició d'Art en Cicle

Última revisió 12-05-2022 10:28
03/05/2022

L'Ajuntament de Súria i l’entitat Foment Cultural han signat un conveni de col·laboració sobre l’organització conjunta de la 5a edició d’Art en Cicle-Festival d’Arts Escèniques de Súria. La signatura del conveni va tenir lloc a la Casa de la Vila, amb la presència de l’alcalde Albert Coberó, la regidora de Cultura, Festes i Ensenyament, Alba Santamaria, i la presidenta del Foment Cultural, Elisabet Viñals.

El conveni fixa els compromisos de les dues parts pel que fa a la gestió de la programació, espectacles, infraestructura, logística, divulgació, venda d’entrades i finançament de la 5a edició d’Art en Cicle, amb l’objectiu de promoure l’oferta cultural de la vila amb espectacles singulars i de qualitat.

La 5a edició d’Art en Cicle-Festival d’Arts Escèniques de Súria va començar el passat 24 d’abril amb una sessió d’obres de microteatre al Poble Vell. Els propers espectacles programats són els següents:

Diumenge 8 de maig

  • 18.00 h. Espectacle ‘Parné’ de Glòria Ribera. Concert performàtic de cuplet i revista amb l’artista guissonenca Glòria Ribera. Lloc: plaça Major (Poble Vell).

Diumenge 22 de maig

  • 12.00 h. Concert de Berta Sala. La cantant barcelonina presenta a Súria les cançons del seu primer disc, ‘Hertogstraat’, amb melodies populars i ritmes mediterranis i llatins. Acompanyament musical de Martí Riera (guitarra), Josep Junyent (baix) i Jordi Junyent (bateria). Berta Sala va ser finalista dels Premis Enderrock com a millor artista revelació de 2020. Lloc: plaça Major (Poble Vell).
  • 18.00 h. Espectacle familiar ‘Papirus’. A càrrec de la companyia Xirriquiteula Teatre. Obra premiada a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida i a la Fira Europea de Teatre per a Nens i Nenes de Gijón. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

La venda anticipada d’entrades i abonaments es pot fer a l’establiment o al web https://entrades.fomentculturalsuria.cat/. Les entrades també es podran comprar a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle.

Enguany, el Foment Cultural celebra els cinquanta anys de la seva fundació. Aquesta 5a edició d’Art en Cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del departament de Cultura de la Generalitat.

Acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Foment Cultural sobre Art en Cicle, amb l'alcalde Albert Coberó, la regidora de Cultura, Alba Santamaria (dreta), i la presidenta de l'entitat, Elisabet Viñals.
Acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Foment Cultural sobre Art en Cicle, amb l'alcalde Albert Coberó, la regidora de Cultura, Alba Santamaria (dreta), i la presidenta de l'entitat, Elisabet Viñals.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria