La coneguda actriu i escriptora Angels Bassas protagonitza una tertúlia del programa Súria Municipi Lector

Última revisió 26-05-2023 18:17
26/05/2023

La coneguda actriu i escriptora Àngels Bassas va protagonitzar aquest dijous 25 de maig la tertúlia ‘Llibres i escenaris’ a la Biblioteca Pública, dins de les activitats del programa Súria Municipi Lector. L’acte va servir per remarcar el valor de la creativitat com a mitjà d’expressió personal i artística a totes les edats.

La tertúlia va ser organitzada per la Biblioteca Pública i l’Escola Municipal de Formació d’Adults. Àngels Bassas hi va revisar la seva trajectòria com a escriptora, amb llibres per a infants i adults, i com a actriu en obres de teatre i sèries de televisió, entre d’altres activitats.

Àngels Bassas va elogiar el programa Súria Municipi Lector i va destacar la importància de la literatura infantil i juvenil com a mitjà d’introducció a la lectura en aquestes edats.

L’actriu i escriptora de Figueres també va llegir fragments d’algunes de les seves obres i va parlar sobre el compromís personal, el treball, la resiliència i la dedicació com a actituds necessàries per la creació artística. Segons Àngels Bassas, «la ficció està per millorar la realitat».

Les activitats del programa Súria Municipi Lector es desenvolupen amb la participació de l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea d’Ensenyament, i dels centres educatius de la vila (escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac-Súria, Institut Mig-Món i Escola Municipal de Formació d’Adults), les respectives AFA i la Biblioteca Pública, que n’assumeix una tasca de coordinació.