La Casa de la Vila acull una recepció a la primera nena que porta el nom de Súria i als seus pares, residents a Menorca

Última revisió 22-06-2022 11:58
22/06/2022

La Casa de la Vila va ser l’escenari d’una recepció a la nena Súria Caus i Mascaró i als seus pares, residents en un municipi de Menorca. Es tracta de la primera vegada que es té constància que el nom de la vila és adoptat com a nom propi de persona.

La recepció va tenir lloc dissabte 18 de juny, amb la presència de l’alcalde Albert Coberó, la regidora de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Olga Tena, i amics de la família.

La nena Súria Caus i Mascaró va néixer el passat mes de desembre a Maó. Persones properes a la família es van posar en contacte recentment amb l’Ajuntament per expressar l’interès per visitar la vila, tenint en compte aquesta especial circumstància.

Els pares, Xavier Caus i Lídia Mascaró, van decidir posar el nom de Súria a la seva nena durant un viatge per l’eix del Cardener.

En el transcurs de la recepció, els pares de la nena Súria Caus i Mascaró van rebre una carta de felicitació de l’alcalde i diferents llibres de temàtica local com a record d’aquesta primera visita a la vila.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.