La 5a edició d'Art en Cicle oferirà quatre espectacles a partir d'aquest diumenge 24 d'abril

Última revisió 21-05-2022 16:35
21/04/2022

La 5a edició d’Art en Cicle-Festival d’Arts Escèniques de Súria Art començarà aquest diumenge 24 d’abril amb una sessió de microteatre al Poble Vell. En les següents sessions s’oferirà l’espectacle de cuplet i revista ‘Parné’ de Glòria Ribera (diumenge 8 de maig), un concert de la cantant barcelonina Berta Sala (diumenge 22 de maig) i l'espectacle familiar 'Papirus' (diumenge 22 de maig).

Aquesta nova edició d’Art en Cicle és organitzada pel Foment Cultural i l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea municipal de Cultura. Com en anys anteriors, l’objectiu és contribuir a la dinamització cultural de la vila amb la presència d’artistes i espectacles destacats en petit format.

El programa complet de la 5a edició d’Art en Cicle és el següent:

Diumenge 24 d’abril

  • 18.00 h. Microteatre al Poble Vell. Tres representacions de petit format en zones singulars del nucli antic surienc. Punt de trobada: plaça Major.

Diumenge 8 de maig

  • 18.00 h. Espectacle ‘Parné’ de Glòria Ribera. Concert performàtic de cuplet i revista amb l’artista guissonenca Glòria Ribera. Lloc: plaça Major (Poble Vell).

Diumenge 22 de maig

  • 12.00 h. Concert de Berta Sala. La cantant barcelonina presenta a Súria les cançons del seu primer disc, ‘Hertogstraat’, amb melodies populars i ritmes mediterranis i llatins. Acompanyament musical de Martí Riera (guitarra), Josep Junyent (baix) i Jordi Junyent (bateria). Berta Sala va ser finalista dels Premis Enderrock com a millor artista revelació de 2020. Hora: 12.00 h. Lloc: Teatre del Foment Cultural.
  • 18.00 h. Espectacle familiar ‘Papirus’. A càrrec de la companyia Xirriquiteula Teatre. Obra premiada a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida i a la Fira Europea de Teatre per a Nens i Nenes de Gijón. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

La venda anticipada d’entrades i abonaments es pot fer a l’establiment o al web https://entrades.fomentculturalsuria.cat/. Les entrades també es podran comprar a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle.

Aquesta 5a edició d’Art en Cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del departament de Cultura de la Generalitat.

 

Imatge de la 5a edició d'Art en Cicle-Festival d'Arts Escèniques de Súria - Dies 24 d'abril, 8 i 22 de maig.
Imatge de la 5a edició d'Art en Cicle-Festival d'Arts Escèniques de Súria - Dies 24 d'abril, 8 i 22 de maig.