El web municipal dona a conèixer el nou Programa d'Educació Ambiental de Súria

Última revisió 07-09-2023 18:39
19/09/2022

El Programa d’Educació Ambiental de Súria ha estat publicat en el web municipal i la seu electrònica de l’Ajuntament per donar a conèixer les propostes d’accions i projectes en aquest àmbit per als propers anys.

El Ple Municipal va aprovar el Programa d’Educació Ambiental en la seva sessió ordinària del passat 30 de juny. En aquest document es defineix el pla d’actuacions i objectius per a la sensibilització mediambiental a través d’iniciatives adreçades a les escoles, les famílies, les entitats, les activitats econòmiques i la ciutadania en general.

En el Programa es proposen més d’una trentena d’accions que s’articulen a l’entorn de les següents temàtiques: biodiversitat i entorn natural, energia i canvi climàtic, residus, aigua, mobilitat i consum responsable.

El Programa ha estat redactat per l’empresa especialitzada Gaia serveis ambientals SL, amb el suport tècnic de l’oficina tècnica d’educació i promoció ambiental de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament va anunciar la redacció del Programa d’Educació Ambiental el passat mes de març, durant una sessió plenària del Consell Municipal de Medi Ambient. Per a la seva elaboració ha estat realitzat un procés participatiu a través del web d’aquest organisme.

En el Programa d’Educació Ambiental, també s’hi estableix un mecanisme de gestió i seguiment per avaluar l’aplicació de les mesures i els resultats obtinguts.

El contingut del Programa s’adapta als objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de la Unió Europea.

Logotip del Programa d'Educació Ambiental.
Logotip del Programa d'Educació Ambiental.