El servei de Suport a l'Ocupació Juvenil (SOJ) atén a Súria les consultes sobre formació i recerca de feina de joves de 16 a 29 anys

Última revisió 15-02-2024 12:47
15/02/2024

El Consell Comarcal del Bages ofereix a Súria el seu servei de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ) per facilitar assessorament i orientació sobre formació i acompanyament en la recerca de feina de joves de 16 a 29 anys. Cada dues setmanes, el servei atén presencialment les consultes al Casal de Joves amb sol·licitud de cita prèvia.

Les cites prèvies es poden demanar trucant al telèfon 674.79.19.81, entrant al perfil d’instagram @soj.bages o enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça bacarditlr@ccbages.cat. El dia d’atenció presencial a Súria és el divendres de cada dues setmanes.

L’objectiu del SOJ és facilitar i acompanyar el pas de les persones joves entre el sistema educatiu i el món del treball. El tipus d’informació que s’hi ofereix és el següent:

  • Orientació laboral i educativa: elaboració o millora del currículum i carta de presentació, coneixement del mercat laboral, portals de recerca de feina, autocandidatura, preparació d’entrevistes de feina i assessorament sobre Garantia Juvenil.
  • Oferta formativa: dades sobre recursos i oferta formativa disponible per millorar el currículum i el perfil professional.

Aquest servei està cofinançat per la Unió Europea (UE) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Súria, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Generalitat.

Imatge de difusio del servei de Suport a l'Ocupació Juvenil (SOJ) del Bages.
Imatge de difusio del servei de Suport a l'Ocupació Juvenil (SOJ) del Bages.