El Poble Vell acull l'inici de la 5a edició d'Art en Cicle amb tres peces de microteatre

Última revisió 21-05-2022 16:34
25/04/2022

La 5a edició d’Art en Cicle-Festival d’Arts Escèniques de Súria va començar diumenge 24 d’abril al Poble Vell amb tres peces de microteatre i la presència de nombroses persones. El cicle continuarà diumenge 8 de maig amb l’espectacle de cuplet i revista ‘Parné’ de Glòria Ribera.

La sessió inicial d’Art en Cicle al Poble Vell va tornar a mostrar la idoneïtat del nucli antic surienc per a la representació de peces breus de microteatre, un gènere que ha format part del programa del Festival d’Arts Escèniques de Súria en anys anteriors.

Les tres obres representades van ser ‘El catalon d’una nit d’estiu’ del surienc Roc Esquius, ‘Welcome to Berlin’ de Núria Deulofeu i Jaume Viñas, i ‘Babar’ de Fèlix Casanellas. Aquestes tres peces formen part del Festival Píndoles, un circuit itinerant que vol portar el microteatre a espais singulars del país.

Aquesta 5a edició d’Art en Cicle és organitzada pel Foment Cultural i l’Ajuntament de Súria a través de l’àrea municipal de Cultura, amb l’objectiu de contribuir a la dinamització cultural de la vila amb la presència d’artistes i espectacles destacats en petit format. El programa de les properes sessions és el següent:

Diumenge 8 de maig

  • 18.00 h. Espectacle ‘Parné’ de Glòria Ribera. Concert performàtic de cuplet i revista amb l’artista guissonenca Glòria Ribera. Lloc: plaça Major (Poble Vell).

Diumenge 22 de maig

  • 12.00 h. Concert de Berta Sala. La cantant barcelonina presenta a Súria les cançons del seu primer disc, ‘Hertogstraat’, amb melodies populars i ritmes mediterranis i llatins. Acompanyament musical de Martí Riera (guitarra), Josep Junyent (baix) i Jordi Junyent (bateria). Berta Sala va ser finalista dels Premis Enderrock com a millor artista revelació de 2020. Lloc: Teatre del Foment Cultural.
  • 18.00 h. Espectacle familiar ‘Papirus’. A càrrec de la companyia Xirriquiteula Teatre. Obra premiada a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida i a la Fira Europea de Teatre per a Nens i Nenes de Gijón. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

La venda anticipada d’entrades i abonaments es pot fer a l’establiment o al web https://entrades.fomentculturalsuria.cat/. Les entrades també es podran comprar a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle.

Aquesta 5a edició d’Art en Cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del departament de Cultura de la Generalitat.

Aplaudiments per a l'obra de microteatre 'Welcome to Berlin' al Poble Vell, dins de la 5a edició d'Art en Cicle-Festival d'Arts Escèniques de Súria.
Aplaudiments per a l'obra de microteatre 'Welcome to Berlin' al Poble Vell, dins de la 5a edició d'Art en Cicle-Festival d'Arts Escèniques de Súria.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria