El Festival Espurnes Barroques porta a la Residència Bell Repòs un concert del grup vocal Cantoría

Última revisió 02-05-2022 17:56
02/05/2022

El grup vocal Cantoría, un dels conjunts emergents més destacats de polifonia vocal del Renaixement ibèric, va actuar divendres 29 d’abril a la Residència Bell Repòs, dins de la programació del 5è Festival Espurnes Barroques. Les properes activitats del Festival a la vila tindran lloc dissabte 4 de juny al Poble Vell.

L’actuació de Cantoría a la Residència Bell Repòs formava part del programa d’accions socials del 5è Festival Espurnes Barroques, que inclou concerts, tallers i assajos oberts per a entitats i col·lectius socials del Territori Barroc.

El concert va oferir peces representatives del Renaixement ibèric, a més de cançons d’altres estils, la gran majoria de les quals van ser interpretades a cappella.

L’Ajuntament de Súria forma part del nucli impulsor del Festival Espurnes Barroques des de la primera edició, juntament amb altres institucions, entitats i persones de tota la Catalunya central.

Les properes activitats del Festival Espurnes Barroques previstes a Súria són les següents:

Dissabte 4 de juny

  • 18.30 h. Conferència: ‘Llum i tenebres in musica: de l’ombra del dolor al goig de l’esperit’. A càrrec de Jordi-Agustí Piqué, monjo de Montserrat i president del Pontifici Institut Litúrgic de Roma. En acabar la conferència, hi haurà un tast a cegues amb diversos vins d’Oller del Mas. Lloc: Cal Balaguer del Porxo. Preus: 3 euros (entrada anticipada) i 6 euros (taquilla). Entrada gratuïta fins als 5 anys i amb descompte del 50% dels 6 als 16 anys). Més informació i compra d’entrades: https://espurnesbarroques.cat/programacio/edicio-2022/llums-i-tenebres.
  • 20.30 h. Concert: Tres lliçons de tenebres de F. Couperin. A càrrec d’Irene Mas i Mercè Bruguera, sota la direcció de Juan de la Rubia i amb la participació de Lixsania Fernández. Tast d’olis Migjorn i vins d’Oller del Mas. Lloc: Església del Roser. Preus: 15 euros (entrada anticipada) i 18 euros (taquilla). Entrada gratuïta fins als 5 anys i amb descompte del 50% dels 6 als 16 anys). Més informació i compra d’entrades: https://espurnesbarroques.cat/programacio/edicio-2022/tres-llicons-de-tenebres-de-f-couperin.

L’organització del Festival és a càrrec de la Fundació Espurnes Barroques. El Festival preveu diferents tipus d’abonaments i descomptes.

Imatge del concert del grup vocal Cantoría a la Residència Bell Repòs, dins de les activitats del 5è Festival Espurnes Barroques.
Imatge del concert del grup vocal Cantoría a la Residència Bell Repòs, dins de les activitats del 5è Festival Espurnes Barroques.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria