El debat electoral organitzat per Ràdio Súria i El Salí aixeca una gran expectació i obté un seguiment massiu

Última revisió 26-05-2023 20:03
26/05/2023

El debat electoral de l’emissora municipal Ràdio Súria i la revista El Salí va omplir el Teatre del Foment Cultural aquest dijous 25 de maig, en un dels actes destacats de la campanya de les eleccions municipals a Súria. La retransmissió del debat a través del canal de Ràdio Súria a YouTube ja havia registrat més de 2.500 visualitzacions fins aquest divendres 26 al vespre.

El debat es va perllongar durant més de dues hores amb les intervencions dels caps de llista de les cinc candidatures surienques: Albert Coberó (PSC-CP), Marta Viladés (ERC-AM), Alba Santamaria (GIIS), Carme Besa (JxS-CM) i Selene Moreno (FS-AMUNT).

El moderador del debat va ser el conegut periodista surienc Francesc Garriga, corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington, que s’hi va desplaçar expressament des d’Estats Units. Aquest ha estat el sisè debat electoral consecutiu moderat per Francesc Garriga a Súria, que en va fer el primer en la campanya de l’any 2003.

A causa de l’expectació generada pel debat electoral d’enguany, es va instal·lar una pantalla gegant al vestíbul del Teatre del Foment Cultural per tal d’encabir les persones que no van poder accedir a la platea.

El debat va ser emès en directe per Ràdio Súria i pel canal de l’emissora municipal a YouTube, gràcies a un equip format per prop d’una trentena de persones.

Súria celebra debats d’eleccions municipals de forma ininterrompuda des de l’any 1987, però el d’enguany és un dels que ha aixecat més expectació en la llarga història d’aquest esdeveniment informatiu.

Aquest diumenge 28 de maig, Ràdio Súria i El Salí faran un programa especial en motiu de la nit electoral, amb el seguiment de l’escrutini, entrevistes i altres informacions relacionades amb la jornada electoral.

El programa de seguiment de la nit electoral es podrà escoltar per Ràdio Súria a través de la freqüència 107.8 FM i el web www.radiosuria.cat. També es podrà veure pel canal de l’emissora municipal a YouTube (enllaç directe: www.suria.cat/nit-electoral).

  • Enllaç a la retransmissió del debat electoral de Súria pel canal de YouTube de Ràdio Súria: www.suria.cat/debat.