Temes de la darrera sessió ordinària del Ple Municipal

Última revisió 25-10-2024 13:33
25/10/2024

El Ple Municipal de Súria va tractar els següents temes en la seva darrera reunió ordinària, que va tenir lloc el passat dijous 25 d’octubre:

  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC) i 5 abstencions (ERC, JxS i GIIS) d’un dictamen sobre la modificació de crèdit número 15/2024.
  • Aprovació per 9 vots a favor (PSC, JxS i GIIS) i 3 abstencions (ERC) d’un dictamen sobre la modificació de crèdit número 17/2024.
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) d’un dictamen sobre l’adhesió a l’acord marc del servei d’assessorament i mediació d’assegurances i a l’acord marc de serveis d’assegurances de vehicles terrestres amb l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i el Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL).
  • Aprovació per unanimitat del dictamen amb la proposta de nomenar Maria Alsina Santasusana com a jutgessa de pau substituta de Súria. Un membre del grup municipal del PSC es va abstenir de participar en la votació per incompatibilitat.
  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC) i 5 abstencions (ERC, JxS i GIIS) del dictamen sobre modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2025.
  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC), 1 vot en contra (GIIS) i 4 abstencions (ERC i JxS) d’un dictamen sobre el reconeixement extrajudicial de crèdits número 7/2024.

La sessió ordinària del Ple Municipal es va celebrar amb una absència al grup municipal de FP.