Temes de la darrera sessió ordinària del Ple Municipal

Última revisió 04-07-2024 13:53
04/07/2024

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Súria va tractar els següents temes en la seva darrera reunió ordinària, que va tenir lloc el passat dijous 27 de juny:

  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC), 1 vot en contra (GIIS) i 3 abstencions (ERC, FP i JxS) d’un dictamen sobre el reconeixement extrajudicial de crèdits 5/2024.
  • Aprovació per unanimitat d’un dictamen sobre la proposta de festes locals de Súria de l’any 2025, per als següents dies: dilluns 20 de gener (Sant Sebastià) i dilluns 14 de juliol (dilluns de Festa Major).
  • Aprovació per 10 vots a favor (PSC, ERC, JxS i GIIS) i 1 abstenció (FP) del dictamen d’adhesió al sistema per a l’optimització de la compra pública local de la Diputació de Barcelona.
  • Aprovació per unanimitat del dictamen de declaració d’interès públic per compatibilitzar la segona activitat pública del professorat de l’Escola Municipal de Música.
  • Aprovació inicial per 10 vots a favor (PSC, ERC, FP i JxS) i 1 vot en contra (GIIS) del reglament del servei de recàrrega de vehicles elèctrics en els punts de recàrrega de titularitat municipal. El reglament serà sotmès al tràmit d’informació pública durant un termini de trenta dies, abans de la seva aprovació definitiva.
  • Aprovació per 9 vots a favor (PSC, ERC, JxS i GIIS) i 1 abstenció (FP) de l’acord sobre l’adhesió de l’Ajuntament a la tercera pròrroga de l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica per a les entitats locals de Catalunya, promogut per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i el Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL).

La sessió es va celebrar amb dues absències en el grup municipal d’ERC, i d’una absència en el grup municipal del PSC en la votació del darrer punt sobrevingut.