Temes de la darrera sessió ordinària del Ple Municipal

Última revisió 03-06-2024 17:24
03/06/2024

El Ple Municipal va tractar els següents temes en la seva darrera sessió ordinària, que va tenir lloc dijous 30 de maig:

  • Aprovació per 9 vots a favor (PSC, JxS i GIIS) i 3 vots en contra (ERC) del Compte General de l’Ajuntament de Súria, corresponent a l’exercici de 2023.
  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC), 4 vots en contra (ERC i GIIS) i 1 abstenció (JxS) del dictamen sobre reconeixement extrajudicial de crèdits 4/2024.
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i GIIS) i 1 abstenció (JxS) del dictamen sobre la modificació de crèdits 10/2024.
  • Aprovació per unanimitat del dictamen sobre revisió anual del Padró Municipal d’Habitants.
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) del dictamen d’adhesió a l’acord marc de subministrament de paper amb destinació als ens locals de Catalunya, promogut pel Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) per encàrrec de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) del dictamen d’adhesió a l’acord marc de subministrament de material logístic i serveis associats per a l’organització d’actes amb destinació a les entitats locals de Catalunya, que ha portat a terme el Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) del dictamen d’adhesió a l’acord marc de serveis i subministrament d’elements d’eficiència energètica en l’enllumenat públic, amb destinació a les entitats locals de Catalunya, que ha portat a terme el Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) del dictamen d’adhesió a l’acord marc de serveis de col·laboració amb la intervenció en les actuacions d’auditoria pública i control financer de subvencions, que ha portat a terme el Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

La sessió del Ple Municipal es va celebrar amb l’absència de la representant del Grup Municipal de FP.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.