Temes de la darrera sessió ordinària del Ple Municipal

Última revisió 19-05-2023 18:09
19/05/2023

El Ple Municipal va tractar els següents temes en la seva darrera sessió ordinària, que va tenir lloc dijous 18 de maig:

  • Aprovació per 12 vots a favor (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxS) i 1 vot en contra (regidor no adscrit) del reconeixement extrajudicial de crèdits 4/2023.
  • Aprovació provisional per 12 vots a favor (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxS) i 1 abstenció (regidor no adscrit) de la tercera modificació del Pla Especial Urbanístic d’accés a la rampa de la mina de Cabanasses.
  • Desestimació per 7 vots en contra (ERC, aiS, JxS i regidor no adscrit) i 6 vots a favor (PSC i GIIS) del projecte executiu ‘Biblioteca de Súria’.
  • Desestimació per 7 vots en contra (ERC, aiS, JxS i regidor no adscrit) i 6 vots a favor (PSC i GIIS) de la resolució de les al·legacions i aprovació definitiva del projecte bàsic i d’execució del Servei d’Atenció Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR) i altres dependències municipals.
  • Aprovació per 12 vots a favor (PSC, GIIS, ERC, aiS i JxS) i 1 abstenció (regidor no adscrit) del Pla Local d’Acció Comunitària per la Inclusió Social del Bages (2022-26), tramès pel Consell Comarcal del Bages, així com l’adhesió de l’Ajuntament de Súria a la implementació de l’esmentat Pla.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.