Súria participa en la 3a Fira del Vi del Bages amb un vídeo sobre els cellers i les tines del Poble Vell

Última revisió 19-06-2020 17:52
19/06/2020

Súria participa en la 3a Fira del Vi del Bages (ViBa) amb un vídeo sobre els cellers i les tines del Poble Vell com a element destacat del patrimoni vitivinícola de la comarca. La Fira Vi-Ba se celebra a internet fins a aquest diumenge 21 de juny a causa de la situació provocada per l’emergència sanitària del coronavirus.

L’esmentat vídeo forma part d’un audiovisual que serà publicat el mateix diumenge 21 de juny en el web del certamen.

L’enregistrament del vídeo sobre els cellers i les tines del Poble Vell va ser una iniciativa de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’estudiós surienc Albert Fàbrega  i de la família Graells.

En el vídeo es destaca la importància d’aquest element patrimonial característic del nucli antic surienc, i que mostra la rellevància que la vinya i el vi han tingut en la història de la vila.

Totes les activitats d’aquesta edició de la Fira ViBa són gratuïtes i de lliure accés a través d’internet. A través del web del certamen també es poden concertar visites als cellers de la DO Pla de Bages i visites guiades a Manresa.

La 3a Fira ViBa és organitzada pel Consell Regulador de la DO Pla de Bages i l’associació Bages Impuls, amb el patrocini de l’Ajuntament de Manresa i el suport del Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona, la Generalitat i la Unió Europea.

Logotip de la 3a Fira del Vi del Bages - Del 15 al 21 de juny.
Logotip de la 3a Fira del Vi del Bages - Del 15 al 21 de juny.