Súria participa de nou en el projecte comarcal +ART amb un mural que reivindica la diversitat sexual, afectiva i de gènere

Última revisió 30-06-2020 12:38
30/06/2020

Súria ha participat de nou en el projecte comarcal +ART amb un mural que reivindica la diversitat sexual, afectiva i de gènere, sota el lema ‘Estima com vulguis’. El mural ha estat realitzat al parc ubicat a l’entorn de les Pistes de l’Escorxador amb l’objectiu de contribuir a la millora d’aquest espai.

La participació de Súria en aquesta nova edició del projecte +ART ha estat una iniciativa de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i del Casal de Joves, amb el suport de les àrees municipals d’Urbanisme i Via Pública.

La pintada del mural es va completar a finals de la setmana passada per tal d’afegir-se a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI. L’obra ha estat realitzada per l’artista surienc David Macià Peramiquel.

A finals de la setmana passada, l’alcalde Albert Coberó i la resta de l’equip de govern municipal, acompanyats de tècnics de l’Ajuntament, van visitar l’esmentat espai, en la darrera fase de realització de l’obra.

Aquest ha estat el segon any consecutiu que Súria participa en el projecte +ART, impulsat pel Consell Comarcal del Bages. Enguany, altres municipis participants han estat Cardona, Manresa, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola i Santpedor.

L’any passat, la participació de Súria en el projecte es va concretar amb la pintada de la pista de skate del Parc Municipal Macary i Viader, amb una proposta original de la dissenyadora i il·lustradora surienca Maria Vila.