Noves afectacions de trànsit per les obres de la nova rotonda a l'entrada sud del nucli urbà

Última revisió 22-11-2021 18:06
22/11/2021

Les obres de construcció de la rotonda a l’entrada sud del nucli urbà provocaran noves afectacions de trànsit els següents dies: dijous 25, divendres 26 i diumenge 28 de novembre.

Aquestes actuacions i afectacions de mobilitat previstes són les següents:

Dijous 25 i divendres 26 de novembre

  • Actuacions: treballs sobre la calçada de la rotonda i el creuament de l’accés al Rieral del Tordell. Durada prevista: tot el dia. Afectació de la mobilitat: pas alternatiu de vehicles, regulat amb senyalistes.

Diumenge 28 de novembre

  • Actuacions: desenvolupament dels darrers treballs d’asfaltat, que obligaran a tallar l’accés a les instal·lacions d’ICL des de la nova rotonda. Durada prevista: de 8.30 a 14.30 h. Afectació de la mobilitat: els vehicles només podran circular per una de les meitats de la rotonda. D’altra banda, l’únic accés d’entrada i sortida a l’empresa ICL serà a través de la carretera de la Mina. Les vies de trànsit alternatiu cap a les instal·lacions mineres seran les següents:
    • Camions: a través del rieral del Tordell.
    • Cotxes i vehicles lleugers: a través de la carretera de Balsareny.

Hi haurà senyalistes que regularan el trànsit a la rotonda i en el punt d’accés dels camions al rieral del Tordell.

El desenvolupament de la nova rotonda és a càrrec de l’empresa ICL i forma part de les previsions de l’actual Pla Director Urbanístic (PDU) de l’activitat minera.

Logotip d'obres.
Logotip d'obres.