Les obres per a l'eixamplament del tram inferior del carrer Sant Sebastià començaran aquest dilluns 7 d'octubre al barri de Sant Jaume

Última revisió 28-10-2019 17:50
04/10/2019

Les obres per a l'eixamplament del tram inferior del carrer Sant Sebastià s’iniciaran aquest dilluns 7 d’octubre al barri de Sant Jaume. Per aquest motiu a partir del diumenge 6 no es permetrà l’estacionament de vehicles a l’illa de Sant Jaume, i el carrer Sant Jaume quedarà tallat en aquest tram.

L’objectiu d’aquesta actuació és construir l’estructura que permetrà eixamplar el tram inferior del carrer Sant Sebastià, i que també acollirà el futur equipament de l’illa de Sant Jaume.

Aquestes obres han estat impulsades per l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament. El seu pressupost és de 457.759,21 euros, IVA inclòs, que han estat finançats íntegrament per l’Ajuntament.

Per a qualsevol incidència o dubte relacionat amb les obres, les persones interessades poden contactar amb els serveis tècnics de l’Ajuntament, on també es pot consultar el projecte executiu. En cas d’urgència, es pot trucar directament a l’empresa ICMAN (Manresa), encarregada de l’execució de les obres, al telèfon 93.872.97.55.

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament ha informat recentment al veïnat sobre l’inici de les obres, demanant col·laboració i comprensió davant les molèsties que el seu desenvolupament pugui ocasionar.

Icona d'obres a la via pública.
Icona d'obres a la via pública.