L'Ajuntament obre la convocatòria d'enguany dels ajuts econòmics per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial a Súria

Última revisió 27-10-2021 11:12
25/10/2021

L'Ajuntament de Súria ha obert la convocatòria d’enguany dels ajuts econòmics per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial al municipi. Les sol·licituds es podran presentar fins al proper 18 de novembre.

Els ajuts van adreçats a professionals autònoms, nous emprenedors, microempreses i petites i mitjanes empreses amb seu social i/o fiscal a Súria. Les subvencions concedides hauran de ser destinades a finançar els nous llocs de treball creats i les inversions realitzades durant el període comprès entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021.

Les bases i la documentació complementària sobre la convocatòria es poden consultar al portal de transparència de la seu electrònica de l’Ajuntament, des del qual també s’hi pot descarregar el model de sol·licitud.

Aquesta convocatòria té periodicitat anual, impulsada per l’àrea municipal de Promoció Econòmica. L’atorgament dels ajuts es resoldrà mitjançant el procediment de concurrència competitiva, d’acord amb els criteris fixats en les bases de la convocatòria.

Per a qualsevol consulta sobre la convocatòria, les persones interessades es poden posar en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic, trucant al telèfon 93.868.28.00 o enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça promocio@suria.cat.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.