L'Ajuntament fa arribar als establiments comercials unes 1.200 noves mascaretes fetes per persones voluntàries de la vila

Última revisió 09-06-2020 19:18
09/06/2020

L'Ajuntament de Súria ha fet arribar als establiments comercials de la vila unes 1.200 noves mascaretes per evitar la propagació del coronavirus, elaborades per persones voluntàries. D’aquesta manera, el nombre de mascaretes distribuïdes des de l’inici de l’estat d’alarma s’ha situat en prop de 7.200, tant per a adults com per a infants.

Aquesta és la darrera distribució prevista de mascaretes si no es produeixen nous rebrots de la pandèmia. L’Ajuntament mantindrà el contacte amb les persones voluntàries que s’han encarregat de la seva confecció per si és necessari fer-ne de noves (i tant de bo que no calgui).

Com en anteriors ocasions, aquesta nova remesa de mascaretes ha estat distribuïda als establiments comercials de la vila per la Policia Local.

El material de confecció de les mascaretes va ser facilitat per diferents empreses. La Brigada Municipal d’Obres i Serveis s’ha encarregat de portar aquest material als domicilis de les persones voluntàries, i posteriorment també n’ha fet la recollida posterior.

A més de les mascaretes distribuïdes als establiments comercials, l’Ajuntament també disposa d’altres unitats per a les persones que en requereixin. Aquestes unitats es poden demanar a la Casa de la Vila en horari d’atenció al públic, però cal tenir en compte les actuals limitacions d’atenció presencial a causa de l’emergència sanitària.

L’Ajuntament reitera de nou el seu agraïment a totes les persones i empreses que han fet possible aquesta resposta solidària a l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. També es reitera la crida a demanar exclusivament el nombre d’unitats que siguin necessàries i evitar acaparaments per tal que les mascaretes puguin arribar al major nombre possible de persones.

Icona de mascaretes de protecció.
Icona de mascaretes de protecció.