L'ADF Defensors del Bosc presenta el seu nou vehicle, adquirit amb el suport de l'Ajuntament

Última revisió 23-06-2020 11:59
23/06/2020

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Defensors del Bosc va presentar divendres 19 de juny el seu nou vehicle de lluita contra els incendis forestals, que ha estat adquirit amb el suport de l’Ajuntament. L’acte va tenir lloc al Parc Municipal Macary i Viader.

La presentació del nou vehicle va comptar amb la presència de l’alcalde Albert Coberó, del president de l’ADF Defensors del Bosc, Josep Boixadera, del regidor de Cultura i Via Pública, Miquel Soliva, de persones voluntàries de l’entitat i de diferents membres de la corporació municipal.

En el transcurs de l’acte, l’alcalde Albert Coberó va elogiar la tasca de l’ADF, especialment rellevant en les èpoques d’alt risc d’incendis forestals. En aquest sentit, el batlle surienc també va desitjar que l’estiu d’enguany “sigui tranquil”.

El president de l’ADF Defensors del Bosc va agrair la col·laboració de l’Ajuntament i de les persones que han fet possible l’adquisició i la posada a punt del nou vehicle, que ofereix més prestacions que l’anterior.

Per la seva banda, el regidor de Cultura i Via Pública va explicar que el suport municipal per a l’adquisició del nou vehicle és una mostra de “l’interès que tenim des de l’Ajuntament de col·laborar amb l’ADF”.

L’acte també va servir per fer una demostració de la dotació del nou vehicle per a la lluita contra els incendis forestals.