La Setmana de la Gent Gran es farà del 8 al 12 d'octubre amb actes sobre benestar, lleure i reforçament de les capacitats de les persones grans

Última revisió 28-10-2019 17:51
01/10/2019

La Setmana de la Gent Gran de Súria es desenvoluparà enguany entre els dies 8 i 12 d’octubre. El programa d’actes estarà centrat en actes sobre el benestar, el lleure i el reforçament de les capacitats de les persones grans.

L’organització de la Setmana de la Gent Gran és a càrrec de l’àrea de Benestar Social, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran, la Residència Bell Repòs i l’Obra Social La Caixa.

El programa de la Setmana de la Gent Gran és el següent:

Dimarts 8 d’octubre

  • 16.45 h. Xerrada: ‘Contrast d’èpoques’. A càrrec d’Albert Bové, psicòleg del centre de teràpies i psicologia Vitalpsic (Santpedor). Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila.

Dimecres 9 d’octubre

  • 17.00 h. Taller de jocs motrius. A càrrec de Rossó Menoyo, homeòpata i terapeuta del centre de teràpies i psicologia Vitalpsic (Santpedor). Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila.

Divendres 11 d’octubre

  • De 18.00 a 20.00 h. Xerrada-col·loqui: ‘El privilegi de fer-se gran’. A càrrec de Josep Mellado, president de l’Associació d’Amics de la Gent Gran de Manresa i director del grup teatral Els Atrevits. Després de la xerrada hi haurà un berenar per a les persones assistents. Lloc: L’Esplai (Associació de Gent Gran).

Dissabte 12 d’octubre

  • 18.00 h. Espectacle teatral: ‘Escudella barrejada de música i cançons’. A càrrec del grup teatral Els Atrevits, sota la direcció de Josep Mellado. Lloc: sala d’actes de la Residència d’Avis Bell Repòs.

La Setmana de la Gent Gran és una de les activitats destacades que l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament organitza al llarg de l’any per a aquest col·lectiu. Per aquest motiu, convida tothom a participar-hi i agraeix el treball de totes les persones que han fet possible el programa d’enguany.

- Enllaç per descarregar el díptic de la Setmana de la Gent Gran: Enllaç

Imatge del cartell de la Setmana de la Gent Gran - Del 8 al 12 d'octubre.
Imatge del cartell de la Setmana de la Gent Gran - Del 8 al 12 d'octubre.