Avís sobre l'aplicació del confinament nocturn a Súria pels nivells d'incidència assolits per la covid

Última revisió 16-07-2021 19:35
16/07/2021

El departament de Salut de la Generalitat ha inclòs Súria en el grup de municipis catalans que hauran d’aplicar CONFINAMENT NOCTURN entre la 1.00 h de la nit i les 6.00 h del matí a partir d’aquest divendres 16 de juliol, a causa dels nivells d’incidència assolits per la covid.

La resolució ja ha estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i afecta els desplaçaments i la circulació per les vies públiques durant l’esmentada franja horària.

En la resolució també s’inclouen les excepcions a aquest confinament, com el desplaçament per assistència sanitària d’urgència, per anar a la farmàcia més propera per raons d’urgència, per desplaçaments laborals, per tenir cura de persones vulnerables o dependents, o per assistència veterinària urgent, entre d’altres supòsits.

La mesura estarà vigent almenys fins a la mitjanit del proper divendres 23 de juliol.

L’Ajuntament de Súria vetllarà pel compliment d’aquest confinament nocturn i demana a tota la ciutadania el màxim respecte a totes les restriccions i mesures preventives anti-covid en benefici de tothom.

Es recorden altres mesures incloses en la resolució SLT/2212/2021 del departament de Salut de la Generalitat, també vigents fins al proper 23 de juliol:

  • Trobades socials: màxim de 10 persones, excepte convivents. No es pot menjar ni beure en grup en espais públics habilitats (àrees de lleure, de descans, pícnics i similars).
  • Restauració: horari fins a les 0.30 h i mascareta obligatòria mentre no es menja o es beu. A les terrasses cal garantir una distància mínima degudament senyalitzada d’1,5 metres entre comensals de taules o grups de taules diferents.
  • Cultura: esdeveniments amb públic assegut, sense ball, mascareta i horari fins a les 0.30 h.
  • Oci nocturn: a l’exterior i terrasses, sense ball, grups d’un màxim de 10 persones, amb mascareta, i horari fins a les 0.30 h.

Per tal d’ampliar aquesta informació es pot consultar el següent web: https://web.gencat.cat/ca/activem/restriccions-territorials/catalunya/.

  • Enllaç per descarregar l'avís de l'Ajuntament de Súria sobre el confinament nocturn pels nivells d'incidència assolits per la covid: Enllaç

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.