Agenda

Actes previstos per al dia : 25-02-2020

Dm. 18
FEB
50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria
Fins Dv.27/Març50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria

Concurs adreçat a totes les persones afeccionades a la fotografia que ho desitgin.

Temes: A) Lliure (monocrom). B) Lliure (color). C) Relacionades amb la vila de Súria, en Monocrom o Color. En aquest tema no s’acceptaran ni fotomuntatges ni distorsions de la realitat.

Obres: Màxim de tres per concursant i tema, fetes amb qualsevol tipus de tècnica, analògica o digital, i no premiades abans en aquest concurs.

Format i presentació: Imatge i paper fotogràfic amb mida lliure, però reforçades amb suport rígid de 30x40 cm i un gruix màxim de 3 mm.

Identificació: Darrere de cada obra s’hi posarà el títol, nom, adreça i telèfon, i la Societat Fotogràfica, si s’hi pertany, i si s’escau, número de soci de la Federació Catalana de Fotografia.

Tramesa: Lliure de despeses a Joventuts Musicals de Súria. Secció Fotogràfica. Biblioteca Pública, c. Tarragona, 17 (horari de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h, dijous i dissabtes de 10 a 13 h) – SÚRIA (BCN).

Termini de presentació: 27 de març.

Jurat: Tindrà un mínim de tres persones, reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia.

Veredicte: Es farà a les 7 del vespre del dia 28 de març al mateix lloc de l’exposició i serà públic. No es concedirà més d’un premi per concursant i tema.

Premis: A) Monocrom: 1r premi de 150 euros i trofeu de l’Ajuntament de Súria. 2n premi de 100 euros i trofeu. 3r premi de 80 euros. B) Color: 1r premi de 150 euros i trofeu de l’Ajuntament de Súria. 2n premi de 100 euros i trofeu. 3r premi de 80 euros. C) Tema ‘Vila de Súria’ Monocrom i Color (premi especial del 50è aniversari): 1r premi de 200 euros i trofeu de la Secció Fotogràfica de Joventuts Musicals de Súria. 2n premi de 90 euros. 3r premi de 50 euros. D) Concursants locals: 1r premi de 50 euros i trofeu. 2n premi de 40 euros. 3r premi de 30 euros.

Retorn de les obres: Les obres premiades quedaran en propietat de l’organització. La resta de fotografies seran retornades per correu un cop acabada l’exposició.

Exposició: L’exposició estarà oberta des del 4 d’abril a l’1 de juny, a la Sala de Cal Balaguer del Porxo.

Concurs puntuable: Aquest concurs és puntuable per a l’obtenció dels títols AFCF, EFCF I MFCF de la Federació Catalana de Fotografia amb el número de reconeixement 2020/32.

Notes: Els organitzadors del certamen tindran cura de la conservació de les obres, però no es fan responsables de la possible pèrdua ni dels desperfectes que per causes imprevistes s’hi puguin produir. L’organització es reserva el dret, si s’escau, de publicar les obres premiades a la revista local El Salí.

Organitzen: Secció Fotogràfica de Joventuts Musicals de Súria, Ajuntament de Súria i Federació Catalana de Fotografia.

 

- Enllaç per descarregar les bases del 50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria: Enllaç

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-05-2019 12:49