L'Ajuntament fixa els serveis mínims per a la vaga general d'aquest divendres 18 d'octubre

Última revisió 17-10-2019 17:25
17/10/2019

L'Ajuntament de Súria ha fixat els serveis mínims que s'aplicaran aquest divendres 18 d’octubre a les diferents àrees i serveis municipals amb motiu de la vaga general convocada a tots els centres de treball de Catalunya per la Intersindical-CSC.

La relació de serveis mínims ha estat establert en un decret d'Alcaldia en què s'expressa el respecte als drets de vaga i del treball, així com la necessitat de preservar els serveis essencials de la comunitat, d'acord amb la legislació vigent. El decret ha estat elaborat després d’escoltar la representació sindical de la plantilla municipal.

Els serveis mínims afectaran l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Policia Local, Secretaria, Intervenció i Recursos Humans, Brigada Municipal d’Obres i Serveis, Escola Municipal de Música, Escola Municipal de Formació d’Adults, Jutjat de Pau-Registre Civil, servei de neteja i àrees de Benestar Social, Territori i Promoció Econòmica.

D’altra banda, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus ha informat l’Ajuntament que la deixalleria municipal també romandrà tancada aquest divendres 18 d’octubre.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.