L'Ajuntament distribueix unes 360 noves mascaretes confeccionades per persones voluntàries amb material cedit per diferents empreses

Última revisió 04-04-2020 20:19
04/04/2020

L'Ajuntament de Súria ha distribuït unes 360 mascaretes reutilitzables a les farmàcies i establiments comercials que romanen oberts a la vila per tal de facilitar-les de manera gratuïta a les persones que les requereixin. Aquestes mascaretes s’afegeixen a les prop de 80 que ja es van facilitar en les darreres setmanes a persones de col·lectius de risc.

Totes les mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries de la vila amb material cedit a l’Ajuntament per les empreses especialitzades Caymon (Súria) i Robin Hat (Rubí). La distribució ha anat a càrrec de la Policia Local.

Abans de ser utilitzades, les mascaretes han de ser rentades a 60 graus, segons s’indica en un full explicatiu que ha estat distribuït conjuntament amb aquest material de protecció.

Com a institució coordinadora d’aquesta acció, l’Ajuntament de Súria agraeix el treball i la col·laboració de totes les persones, empreses i establiments que han fet possible aquesta iniciativa, que tindrà continuïtat mentre es perllongui l’actual situació d’emergència sanitària.

Caixa de mascaretes confeccionades per persones voluntàries de Súria amb material cedit per diferents empreses.
Caixa de mascaretes confeccionades per persones voluntàries de Súria amb material cedit per diferents empreses.