La Diputació i el Centre Obert El Brot porten a Súria dos tallers per a les famílies sobre l'assetjament i sobre la diversitat a casa

Última revisió 06-05-2022 11:33
06/05/2022

La Diputació de Barcelona i el Centre Obert El Brot oferiran durant el mes de juny dos tallers telemàtics adreçats a les famílies de Súria sobre l’assetjament i sobre la gestió de la diversitat a casa, dins del cicle ‘Eduquem en família’. Es tracta d’una activitat gratuïta amb inscripcions prèvies a través del web www.suria.cat/formularis.

La programació d’aquests dos tallers telemàtics és la següent:

Dijous 2 de juny

  • 18.30 h. Taller ‘L’assetjament: eines i estratègies per evitar-lo i actuar quan apareix’. A càrrec de Rosa Antolín, educadora social. L’objectiu del taller és oferir un espai de reflexió, proporcionant eines i estratègies per acompanyar fills i filles davant d’una situació d’assetjament o conflicte.

Dilluns 13 i dijous 16 de juny

  • 19.30 h. Taller ‘La diversitat a casa, un bé que cal fomentar’. Dues sessions. A càrrec de Roser Sellés, coach familiar i educatiu. L’objectiu del taller és aprofundir en el respecte de la diversitat de fills i filles, i la responsabilitat de pares i mares per tal de promoure un ambient de convivència en la família.

El cicle ‘Eduquem en família’ forma part de les activitats que la Diputació porta a terme per a l’acompanyament a les famílies, amb l’objectiu d’enfortir la funció educativa, la participació i l’acompanyament a les famílies en els processos educatius de fills i filles.

El Centre Obert El Brot és un servei de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, i compta amb el suport del Consell Comarcal del Bages i de la Generalitat. L’organització dels dos tallers a la vila té el suport de l’Ajuntament de Súria.

Imatge del cartell dels tallers 'Eduquem en família' a Súria.
Imatge del cartell dels tallers 'Eduquem en família' a Súria.