-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Recollida porta a porta
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

Els serveis de l’Ajuntament de Súria secundaran l’aturada per rebutjar la violència i la repressió contra el referèndum

02 d'Octubre de 2017

Els serveis de l’Ajuntament de Súria secundaran l’aturada convocada per a aquest dimarts 3 d’octubre arreu de Catalunya com a mostra de rebuig a la violència i la repressió que es va viure a nombrosos municipis el passat diumenge 1 d’octubre durant la celebració del referèndum d’autodeterminació. La convocatòria afectarà els serveis municipals durant tot el dia, tot i que s’han establert serveis mínims per cobrir emergències i necessitats bàsiques.

La decisió de secundar l’aturada ha esta adoptada per l’alcalde i l’equip de govern municipal, amb la conformitat del comitè de personal de l’Ajuntament.

 

L’Ajuntament apel·la a la comprensió de la ciutadania davant els inconvenients que pugui comportar el seguiment de l’aturada als serveis municipals.

 
Activitats per a la gent gran suspeses per l’aturada
 
Com a conseqüència de l’aturada, ha estat ajornada la xerrada ’El paper dels avis del segle XXI’, prevista per a aquest dimarts 3 d’octubre dins del programa de la Setmana de la Gent Gran. L’acte se celebrarà dimarts 17 d’octubre al saló de sessions de la Casa de la Vila, a la mateixa hora (17.30 h). La resta d’activitats de la Setmana de la Gent Gran se celebrarà en les dates previstes.

 

També han estat suspeses les sessions de mobilitat per a la gent gran, previstes per a dimarts 3 d’octubre, dins del programa municipal ’Anem a moure’ns’.

 

D’altra banda, ha estat suspesa la recollida de voluminosos i residus de poda vegetal que s’havia de realitzar aquest mateix dimarts 3 d’octubre.

Versió per imprimir Enviar a un amic