-a    aA    A+

  • Seu electr˛nica
  • Recollida porta a porta
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de S˙ria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de S˙ria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - S˙ria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la colĚlaboraciˇ de: Logo Diputaciˇ


AvÝs legal. CrŔdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versiˇ m˛bil / Sense estils

NotÝcies

notÝcies anteriors

MÚs de tres-centes persones participen en la 5a Festa SolidÓria de S˙ria

26 de Setembre de 2017

Més de tres-centes persones van prendre part divendres 22 de setembre en la 5a Festa Solidària de l’Associació de Voluntaris de Súria, que va oferir diferents actuacions musicals, teatrals i de dansa per tal de donar suport a les activitats solidàries de l’entitat, que compten amb el suport de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament.

L’acte va tenir lloc a les Pistes de l’Escorxador, amb la participació del president de la comissió de Benestar Social de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i alcalde de Sallent, David Saldoni, entre d’altres representants institucionals.

 

En el transcurs del Sopar Solidari, David Saldoni va manifestar que les activitats de l’Associació de Voluntaris mostren ’l’ànima del poble’ i els valors solidaris de Súria. El president de la comissió de Benestar Social de l’ACM també va elogiar el treball de les persones que dediquen una part del seu temps a ajudar els altres.

 

Per la seva banda, la regidora de Benestar Social, Carme Besa, va explicar que les accions de l’Associació de Voluntaris ’diuen molt’ del compromís dels suriencs i les surienques per ajudar els més necessitats.

 

La presidenta de l’Associació de Voluntaris, Teresa Tàpia, va descriure les tres línies d’actuació de l’entitat: Aliments Súria, Infants Súria i les accions de suport a les persones grans que ho necessiten. També va agrair la col·laboració de persones, entitats i empreses de la vila per tal de fer-les possible.

 

La 5a Festa Solidaria va comptar amb les actuacions dels músics suriencs Marc Badia, Glòria Tàpia, Alexis Cabrillana, Lluís Macià i Oriol Macià, els actors i actrius Marialba Esquius, Josep Serrat, Jordi Aloy i Laia Fonts, l’artista de circ Gemma Serrat, l’escola de ballet Maria Cinta, la Coral Sòrissons, la Societat Coral La Llanterna i la Coral A Cor.

 

Durant l’acte es va tenir un record a les víctimes de l’atemptat de la Rambla de Barcelona amb la lectura del poema ’Oda a la Rambla’, del surienc Salvador Perarnau.


David Saldoni parla durant la 5a Festa SolidÓria de S˙ria, entre Carme Besa (dreta) i Teresa TÓpia
David Saldoni parla durant la 5a Festa SolidÓria de S˙ria, entre Carme Besa (dreta) i Teresa TÓpia


Vista parcial de les persones participants en la 5a Festa SolidÓria de S˙ria, celebrada a les Pistes de lĺEscorxadorActuaciˇ del m˙sic Marc Badia durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ dels m˙sics Gl˛ria TÓpia i Alexis Cabrillana durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ del m˙sic LluÝs MaciÓ i de lĺactriu Laia Fonts durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ de l’artista de circ Gemma Serrat durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ de l’escola de ballet Maria Cinta durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ del m˙sic Oriol MaciÓ durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ de l’actriu Marialba Esquius i dels actors Josep Serrat i Jordi Aloy durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ de la Coral S˛rissons durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ de la Coral A Cor durant la 5a Festa SolidÓria de S˙riaActuaciˇ de la Societat Coral La Llanterna durant la 5a Festa SolidÓria de S˙ria

Versiˇ per imprimir Enviar a un amic