-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Amb estils

Notícies

notícies anteriors

L’Ajuntament farà aquest mes de setembre el primer dels dos nous cursos intensius d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació

06 de Setembre de 2017

L’Ajuntament de Súria portarà a terme aquest mes de setembre el primer dels dos nous cursos intensius d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), amb l’objectiu de preparar-se per a la prova del certificat, un cop realitzada la formació.

Aquest primer curs és de nivell bàsic i s’anomena ’Prepara’t per al certificat Actic Nivell 1’. Les sessions tindran lloc entre el dilluns 25 i el divendres 29 de setembre, de 9.00 a 14.00 h, a l’aula d’informàtica de l’Escola Municipal de Formació d’Adults.

 

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades.

 

Els dos cursos s’adrecen a totes les persones interessades, ja siguin persones en atur o treballadors en actiu que vulguin millorar la seva formació. Cal estar inscrit en la borsa de treball de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Súria.

 

Els temes de la prova estan relacionats amb la cultura digital, l’us d’ordinador, la navegació en el món digital i els tractaments d’informació escrita gràfica i numèrica.

 

L’altre curs previst per a enguany és el següent:

  • Curs ’Actic nivell 2’. Es tracta d’un curs de nivell mitjà. Les sessions es faran del 20 al 30 de novembre en el següent horari: dilluns i dimecres, de 18.00 a 21.00 h, i dimarts i dijous, de 19.00 a 22.00 h.

Els dos cursos són subvencionats per la Diputació de Barcelona, dins del recull d’activitats dels Serveis Locals d’Ocupació 2017.

 

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila), entre dilluns i divendres de 9.00 a 13.00 h, o bé trucar al telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic.


Cartell del curs bàsic d’acreditació ’Prepara’t per al certificat ACTIC’ (nivell 1) - Del 25 al 29 de setembre
Cartell del curs bàsic d’acreditació ’Prepara’t per al certificat ACTIC’ (nivell 1) - Del 25 al 29 de setembre

Versió per imprimir Enviar a un amic