L’Ajuntament obre el termini de presentació d’ofertes per a la instal·lació de la caldera de biomassa i la seva xarxa de calor

06 de Setembre de 2017

L’Ajuntament de Súria ha obert el termini de presentació d’ofertes per a la contractació de les obres d’instal·lació d’una caldera de biomassa i la seva xarxa de calor per arribar a diferents equipaments, així com del subministrament d’energia i el servei de manteniment integral. El termini romandrà obert fins al divendres 22 de setembre.

Les empreses interessades poden obtenir més informació sobre el projecte a les dependències de la Casa de la Vila (carrer Ernest Solvay, número 13) en horari d’atenció al públic.

 
També es preveu fer una visita a la zona de les futures instal·lacions, que tindrà lloc divendres 15 de setembre a les 10.00 h. Per tal de participar-hi, cal confirmar assistència prèviament, enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça mic@mintercar.org.
 
La informació disponible sobre el projecte es pot consultar a la seu electrònica del web municipal, seguint el següent enllaç: http://suria.eadministracio.cat/contractor-profile-list.