-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

Els dos nous cartells de la campanya ’Tracta’m bé’ pel respecte a la gent gran seran presentats aquest dijous 6 de juliol

05 de Juliol de 2017

Les relacions entre els joves i la gent gran centraran els dos nous cartells de la campanya ’Tracta’m bé’, que seran presentats públicament aquest dijous 6 de juliol al saló de sessions de la Casa de la Vila. L’acte començarà a les 19.00 h.

Aquests nous cartells s’afegiran als quatre que ja han estat difosos des de l’any passat dins d’aquesta campanya, que vol estendre la sensibilitat social sobre la necessitat de respectar les persones grans.

 

Els nous cartells han estat elaborats amb la col·laboració de les àrees de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament, el Casal de Joves i l’Institut Mig-Món. Les fotografies són originals del fotògraf surienc Mario Mateo, que també va ser l’autor de les imatges dels quatre cartells anteriors.

 

El programa ’Tracta’m bé’ va començar a Súria l’any 2015, a partir d’una idea original del Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona. En aquests primers anys s’han portat a terme diferents activitats de sensibilització i apropament intergeneracional amb la col·laboració del comerç de la vila, dels centres escolars i dels Consells Municipals dels Infants i de la Gent Gran.

 

Els anteriors cartells de la campanya ’Tracta’m bé’ van estar dedicats a les Caramelles, l’horta de Súria i el comerç com a espais de cohesió i integració intergeneracional.

Versió per imprimir Enviar a un amic