L’Ajuntament convoca el sector del comerç i la restauració a una xerrada sobre el sistema porta a porta i el programa comerçlocal.cat

18 de Maig de 2017

L’Ajuntament de Súria ha convocat una sessió informativa adreçada al sector del comerç i la restauració de la vila per informar sobre la implantació del sistema de recollida porta a porta i sobre el programa comerçlocal.cat. L’acte tindrà lloc dimecres 24 de maig al saló de sessions de la Casa de la Vila, i començarà a les 15.00 h.

L’acte també servirà per recollir els suggeriments del sector per a un funcionament òptim del sistema porta a porta, que s’implantarà a Súria a començaments de l’any 2018. Aquesta sessió complementa les que s’estan desenvolupant actualment als barris de la vila sobre aquest mateix tema.

 

Pel que fa al programa comerçlocal.cat, es tracta d’una iniciativa de la Fundació puntCAT per incrementar la presència del petit comerç català a internet. El programa compta amb el suport de la Generalitat.

 

Els dos temes es tracten en la mateixa sessió per no duplicar les convocatòries informatives adreçades al sector. L’acte ha estat organitzat per les àrees de Promoció Econòmica i de Medi Ambient de l’Ajuntament.