-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

Alumnes de l’escola Fedac-Súria participaran dissabte 13 de maig en el mercat setmanal, dins del programa Cultura Emprenedora a l’Escola

10 de Maig de 2017

Alumnes de l’escola Fedac-Súria participaran aquest dissabte 13 de maig en el mercat setmanal de la vila amb una parada de productes artesanals, dins de les activitats del programa Cultura Emprenedora a l’Escola. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Súria, del Consell Comarcal del Bages i de la Diputació de Barcelona.

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola és impulsat per la Diputació amb l’objectiu d’apropar els alumnes de cinquè de primària als valors, els hàbits i les capacitats vinculades amb l’esperit emprenedor.

 

En el conjunt de la comarca del Bages hi participen centenars d’alumnes de deu escoles que han hagut de desenvolupar i gestionar projectes de cooperatives escolars al llarg del curs.

 

El nom de la cooperativa de l’escola Fedac-Súria és Happy 515. La parada es podrà trobar al mercat setmanal de la plaça de Sant Joan de 9.00 a 13.00 h.

 

A començaments d’abril, les escoles bagenques participants en el programa es van aplegar en la 1a Trobada d’Escoles Emprenedores, celebrada a Manresa sota l’organització del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa.

 

Una altra de les activitats realitzades pels alumnes de l’escola Fedac-Súria en el marc del programa va ser una visita a l’empresa Denso (Sant Fruitós de Bages), que va tenir lloc el passat mes de gener.


Cartell de l’activitat del programa Cultura Emprenedora a l’Escola al mercat setmanal - Dissabte 13 de maig
Cartell de l’activitat del programa Cultura Emprenedora a l’Escola al mercat setmanal - Dissabte 13 de maig

Versió per imprimir Enviar a un amic