-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies actuals

Súria s’afegeix al dol i la condemna per l’atemptat de Barcelona

18 d'Agost de 2017Súria ha expressat el seu dol i condemna per l’atemptat de Barcelona amb una concentració que ha tingut lloc aquest divendres 18 d’agost al migdia, al davant de la Casa de la Vila. Unes tres-centes persones han participat en aquest acte convocat per l’Ajuntament, i amb el qual també es volia manifestar la solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i els seus amics.Les persones participants han fet un minut de silenci en un ambient colpidor d’emoció i recolliment. L’alcaldessa accidental, Carme Besa, també ha llegit el manifest dels ajuntaments catalans contra l’atemptat, al costat d’altres membres de la corporació municipal i representants institucionals.
 
En el manifest s’expressa el ’compromís més ferm per la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau’, així com en seguir construint pobles i ciutats basats en aquests valors.
Nombroses poblacions catalanes han fet minuts de silenci amb motiu de l’atemptat de Barcelona i dels fets de Cambrils.

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (AMC) i la Federació de Municipis de Catalunya  (FMC) van convocar els ajuntaments catalans a fer concentracions davant dels consistoris, a més d’expressar la condemna per l’atemptat, la solidaritat amb les víctimes i el reconeixement a la tasca de les forces de seguretat i els professionals sanitaris.

Versió per imprimir Enviar a un amic