-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies actuals

La Festa Major de Súria oferirà un ampli programa d’activitats entre els dies 1 i 18 de juliol

30 de Juny de 2017

La Festa Major de Súria se celebrarà entre els dies 1 i 18 de juliol amb un ampli programa d’actes lúdics, musicals, culturals, tradicionals, esportius, infantils i juvenils. Les primeres activitats del programa tindran lloc aquest dissabte 1 de juliol amb una tirada esportiva (a partir de les 9.00 h) i una caminada nocturna (21.00 h).

L’organització de la Festa Major d’enguany és a càrrec de l’Ajuntament i de l’Associació Festa Major de Súria, amb el patrocini de l’empresa ICL i la col·laboració de diferents empreses i firmes comercials.

 

El programa manté els actes emblemàtics i tradicionals de la Festa Major, com les Tocades al davant de la Casa de la Vila. Entre les principals novetats d’aquesta edició es troben la instal·lació d’un Súper Tobogan Gegant a l’avinguda del Cardener (divendres 14 de juliol), la recuperació del Ràpid Tram de Motos amb la participació del surienc Josep Garcia i altres pilots (dissabte 8 de juliol) i un reforçament de l’oferta d’activitats destinades als infants i als joves.

 

Una altra activitat destacada és el Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria, que enguany arriba a la 50a edició. El veterà certamen surienc és organitzat per Joventuts Musicals de Súria, amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de diferents empreses i firmes comercials.

 

En la salutació del programa d’enguany, l’alcalde Josep Maria Canudas convida tothom a participar en la Festa Major de Súria com a esdeveniment que ’ens enforteix com a col·lectivitat’. El batlle surienc també agraeix ’l’esforç de totes les persones’ que han fet possible els actes del programa.

 

La Festa Major de Súria se celebra al voltant de la diada de Sant Cristòfol, copatró de la vila. Segons Josep Maria Canudas, aquesta figura simbolitza ’els valors que ens van llegar els suriencs i les surienques del passat: l’esperit solidari, la determinació de superar els obstacles i la voluntat d’acompanyar les persones que més ho necessiten’.

 

El programa d’actes també inclou les exposicions ’50è Concurs de Pintura Ràpida’ (del 15 al 31 de juliol) i ’Refugiats, l’odissea cap a Europa’ (de l’11 al 17 de juliol).

 

L’Ajuntament i l’Associació Festa Major de Súria fan en el programa una crida a gaudir dels actes de forma ’cívica i festiva’, respectant les normes de seguretat que es puguin establir en cada cas. També s’hi fa la tradicional recomanació d’endomassar amb banderes els balcons i les finestres durant els dies de la Festa Major.

 

El disseny del programa d’actes, original de la surienca Muntsa Codina i Pich, segueix la línia de la Festa Major de l’any passat, amb un format desplegable.

 

Modificació de l’horari del castell de focs d’artifici

 

El castell de focs d’artifici, un dels actes més destacats de la Festa Major de Súria, tindrà lloc dilluns 17 de juliol a les 23.00 h, una hora més tard del que assenyala la versió impresa del programa, que ja s’ha distribuït a les llars de la vila.


documents relacionats

Cartell de la Festa Major de Súria - De l’1 al 18 de juliol
Cartell de la Festa Major de Súria - De l’1 al 18 de juliol

Versió per imprimir Enviar a un amic