-a    aA    A+

 • Seu electrònica
 • Recollida porta a porta
 • Geoparc de la Catalunya Central
 • POUM de Súria
 • Ajuts del programa Leader
 • E-fact
 • Compartir cotxe
 • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

L’alcalde Josep Maria Canudas participa en el 2n Acte de Reconeixement organitzat per l’Associació Empresarial de Súria

08 d'Octubre de 2018L’alcalde Josep Maria Canudas va elogiar l’esperit d’iniciativa de les empreses de la vila en el transcurs del 2n Acte de Reconeixement Empresarial, organitzat per l’Associació Empresarial de Súria. En el transcurs de l’acte van ser guardonats l’empresari Francesc Peremiquel i les empreses Cerveses La Pirata SL i Les Comes SL.L’objectiu d’aquesta convocatòria de l’Associació Empresarial de Súria era reconèixer la trajectòria de persones o de petites i mitjanes empreses que han contribuït a l’enfortiment i la projecció del teixit econòmic de la vila. Enguany, l’acte va ser presidit pel director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat, Pere Palacín.
 
Els guardons lliurats en aquest 2n Acte de Reconeixement Empresarial van ser els següents:
 • Premi a la trajectòria empresarial: Francesc Peremiquel, de l’empresa Avícola Súria SL.
 • Premi a l’emprenedoria: Cerveses La Pirata SL.
 • Premi a la projecció internacional: Les Comes SL.
El president de l’Associació Empresarial de Súria, Valentí Reguant, va remarcar en el seu parlament la importància de la tradició, la projecció i la solidesa del teixit de petites i mitjanes empreses de la vila.
 
Valentí Reguant també va parlar sobre la consolidació de l’entitat en els seus quatre anys de vida i la seva prioritat de seguir treballant per la millora dels serveis i infraestructures necessàries per al desenvolupament de les seves activitats.
 
Per la seva banda, l’alcalde Josep Maria Canudas va manifestar que la celebració del 2n Acte de Reconeixement Empresarial demostrava que Súria compta amb petites i mitjanes empreses amb projecció, que ’treballen molt i ho fan molt bé’ tot i les dificultats de l’actual economia globalitzada. 
 
Josep Maria Canudas va recordar algunes de les actuacions impulsades des de l’Ajuntament per donar suport al teixit empresarial de la vila. També va expressar ’la nostra voluntat de seguir ajudant les empreses de la vila en tot allò que puguem fer des de l’Ajuntament i amb els recursos de què disposem’.
 
En el seu parlament, el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial va explicar que aquest 2n Acte de Reconeixement era ’una mostra de la capacitat del teixit empresarial de Catalunya’ i de la pròpia entitat organitzadora, que en els seus quatre anys de vida ’ja ha fet coses molt importants’  per les empreses de la vila.
 
Pere Palacín es va mostrar convençut que la indústria seguirà tenint un paper protagonista en l’economia catalana, tot i que serà necessari adaptar-se a un nou model productiu impulsat pels canvis tecnològics.
 
L’acte va tenir lloc a Les Comes de Cererols. Entre les persones assistents es trobaven el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Súria, Jordi Sala, i el conseller de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages, Joan Badia, a més d’altres membres de la corporació municipal, del president de Pimec Catalunya Central, Esteve Pintó, i altres responsables institucionals i empresarials de la comarca.

Els guardonats, amb l’alcalde Josep Maria Canudas; el president de l’Associació Empresarial de Súria, Valentí Reguant; el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Sala
Els guardonats, amb l’alcalde Josep Maria Canudas; el president de l’Associació Empresarial de Súria, Valentí Reguant; el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Sala

Versió per imprimir Enviar a un amic