-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

Súria commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb la projecció del documental ’Lluitadores’

16 de Juny de 2017

Súria commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb la projecció del documental ’Lluitadores’, dedicat a l’experiència vital de dones lesbianes grans en la seva lluita per la igualtat i contra la discriminació. L’acte tindrà lloc dimarts 20 de juny a les 19.30 h, al saló de sessions de la Casa de la Vila.

’Lluitadores’ és una pel·lícula realitzada per Maria Khan, una directora que ha guanyat premis a diferents festivals cinematogràfics per alguns dels seus documentals sobre el col·lectiu de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI).

 

Després de la projecció tindrà lloc un col·loqui amb la participació del president del Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bixesuals (GAG), José Benito Eres Rigueira. ’Lluitadores’ és un documental produït per aquesta entitat barcelonina.

 

L’acte és organitzat per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Súria, amb el suport del GAG i de la Diputació de Barcelona. El Dia Internacional de l’Orgull LGTBI se celebra el 28 de juny com una iniciativa d’àmbit global per exigir tolerància i respecte per a totes les persones, al marge de la seva orientació sexual.

 

En la darrera sessió del ple municipal de Súria es va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de Municipis LGTBI, una iniciativa d’àmbit català per impulsar polítiques que fomentin el respecte i el reconeixement de les diverses orientacions afectives i sexuals.


Cartell de l’acte commemoratiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI - Dimarts 20 de juny
Cartell de l’acte commemoratiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI - Dimarts 20 de juny

Versió per imprimir Enviar a un amic