-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

L’Ajuntament obre el termini per sol·licitar subvencions destinades a activitats d’interès social, cultural o esportiu durant aquest any 2017

10 de Maig de 2017

L’Ajuntament de Súria ha obert la convocatòria per atorgar subvencions per a entitats o persones físiques que realitzin activitats d’utilitat o interès social, cultural o esportiu durant aquest any 2017. Aquestes subvencions s’atorgaran en règim de concurrència competitiva, segons les bases reguladores del seu funcionament.

Aquestes subvencions tenen l’objectiu de fomentar i ajudar a la consolidació de les entitats de la vila per al desenvolupament d’activitats de caire veïnal, educatiu, cultural, esportiu, juvenil, de serveis socials i de promoció econòmica. El termini de sol·licituds acabarà el dimarts 6 de juny.

 

Els beneficiaris podran ser associacions i entitats sense ànim de lucre, que estiguin degudament constituïdes i inscrites en el Registre d’Entitats de l’Ajuntament, o bé persones físiques empadronades al municipi. També caldrà que estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, o acreditar la seva exempció.

 

Les subvencions s’atorgaran a les sol·licituds que obtinguin una millor valoració, d’acord amb els criteris que s’especifiquen en les bases de la convocatòria, i que es poden consultar i descarregar des del tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament, juntament amb les sol·licituds de la convocatòria.

 

No podran ser subvencionables les despeses ordinàries o de funcionament de les entitats ni l’adquisició de materials, a excepció dels que siguin imprescindibles per a fer l’activitat concreta a subvencionar.

 

L’import i percentatge de les subvencions que s’atorguin no podrà superar el 50% dels projectes o activitats beneficiades.

 

L’òrgan municipal responsable de la tramitació serà la Junta de Govern Local. La resolució de procediment correspondrà al ple municipal o, en el seu defecte, a la Junta de Govern Local.

  • Enllaç per consultar i descarregar les bases i les sol·licituds de la convocatòria per a l’atorgament de subvencions per a la realització d’activitats durant l’any 2017: http://suria.eadministracio.cat/board//

Versió per imprimir Enviar a un amic