-a    aA    A+

 • Seu electrònica
 • Recollida porta a porta
 • Geoparc de la Catalunya Central
 • POUM de Súria
 • Ajuts del programa Leader
 • E-fact
 • Compartir cotxe
 • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

Alumnes de Súria i de Valls de Torroella participen en la cloenda del 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres

14 de Juny de 2018

Alumnes de les escoles d’educació primària de Súria i de Valls de Torroella (Sant Mateu de Bages) van rebre dimarts 12 de juny els diplomes acreditatius de la seva participació com a jurats en el 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres. L’acte de lliurament va tenir lloc a la Biblioteca Pública.

El Premi Atrapallibres és convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) en el conjunt dels Països Catalans. Aquest ha estat el quart any consecutiu que les escoles de la vila prenen part en aquesta iniciativa, dins del programa Súria Municipi Lector.

 

L’acte va començar amb unes paraules de benvinguda i agraïment de la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella. Posteriorment, la bibliotecària de Súria, Maria Àngels Alsina, va donar a conèixer el veredicte d’aquesta 13a edició del Premi:

 • Categoria de 9 anys: ’El lladre d’entrepans’ de Patrick Daylon i André Marois. Traducció de Coral Romà. Publicat per l’editorial Cruïlla.

 • Categoria de 10 anys: ’Un noi anomenat Nadal’ de Matt Haig, amb il·lustracions de Chris Mould. Traducció d’Anna Llisterri. Publicat per l’editorial Estrella Polar.

 • Categoria d’11 a 12 anys: ’La pel·lícula de la vida’ de Maite Carranza, amb il·lustracions d’Iratxe López de Munáin. Publicat per l’editorial Cruïlla.

El lliurament de diplomes va comptar amb la presència de professorat i familiars d’alumnes de les escoles surienques Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, i de l’escola Sant Esteve de Valls de Torroella. Posteriorment hi va tenir lloc un berenar.

 

El Premi Atrapallibres té el suport del departament de Cultura de la Generalitat. L’objectiu del guardó és incentivar la lectura d’imaginació entre els infants.


Foto de grup dels alumnes de les escoles de Súria i de Valls de Torroella (Sant Mateu de Bages) que han participat com a jurats del 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres, amb el seu professorat i la regidora de Cultura
Foto de grup dels alumnes de les escoles de Súria i de Valls de Torroella (Sant Mateu de Bages) que han participat com a jurats del 13è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres, amb el seu professorat i la regidora de Cultura

Versió per imprimir Enviar a un amic