-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

Més de vuitanta infants, adolescents i joves participen en els tornejos de videojocs de la Gamer Night Súria al Casal de Joves

26 de Maig de 2017

Més de vuitanta infants, adolescents i joves van participar dissabte 20 de maig en la Gamer Night Súria, amb diferents tornejos de videojocs que van tenir lloc al Casal de Joves. Aquesta activitat va ser el tret de sortida del programa Primavera Jove de Súria, en què l’àrea de Joventut de l’Ajuntament oferirà diferents propostes de lleure juvenil en aquest equipament municipal en els propers caps de setmana fins a l’estiu.

La Gamer Night Súria va ser organitzada pel Casal de Joves i l’associació Social Lovers, que recentment ha constituït una secció local a la vila. Aquesta entitat està formada per joves voluntaris interessats en la dinamització juvenil dels equipaments municipals a través de la creació d’espais de trobada per compartir tornejos de videojocs, fomentant els esdeveniments vinculats amb la tecnologia i el lleure.

 

L’activitat va tenir lloc de forma ininterrompuda des de les 17.30 a les 23.00 h, i va ser valorada molt positivament pels participants, els organitzadors i les famílies que hi van ser presents.

 

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament vol promoure un ús responsable de les pantalles i els videojocs com a eines de relació entre els joves de la vila i com a mitjà per donar a conèixer els serveis de joventut.


Assistents al Gamer Night Súria, que va aplegar més de vuitanta participants al Casal de Joves (Foto: Casal de Joves)
Assistents al Gamer Night Súria, que va aplegar més de vuitanta participants al Casal de Joves (Foto: Casal de Joves)

Versió per imprimir Enviar a un amic