El Parc Municipal Macary i Viader disposarà en els propers dies d'un mòdul d'exercicis físics de calistènia per a joves i adults

Última revisió 14-06-2019 17:56
14/06/2019

El Parc Municipal Macary i Viader disposarà en els propers dies d’un mòdul d’aparells de calistènia que ha estat instal·lat a l’entorn de la pista de skate. Aquest nou equipament d’exercicis físics s’afegeix a les altres instal·lacions esportives i de lleure de què ja disposa l’esmentat espai d’ús públic.

La calistènia és una modalitat d’exercicis físics per a joves i adults, pensada per afavorir el desenvolupament de grups musculars del cos amb moviments naturals i no forçats.

La instal·lació d’aquest nou mòdul ha estat una iniciativa de les àrees d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament, el Casal de Joves i un grup de joves suriencs interessats en aquesta pràctica esportiva.

Els aparells instal·lats permetran realitzar un entrenament integral del cos, amb abdominals, flexions i altres exercicis.

Amb motiu de la instal·lació d’aquest mòdul d’aparell, per al proper dissabte 22 de juny hi ha previst celebrar diferents activitats de promoció de l’esport i la salut a l’aire lliure, en horari que s’anunciarà oportunament.

Nou mòdul d'exercicis físics per a joves i adults, instal·lat al Parc Municipal Macary i Viader.
Nou mòdul d'exercicis físics per a joves i adults, instal·lat al Parc Municipal Macary i Viader.