Concurs fotogràfic Vinstagram

Hi poden participar totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. En quedaran excloses les imatges presentades per marques comercials o empreses. Per participar-hi caldrà tenir compte a Instagram amb un perfil públic, respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Temàtica: s’hi estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli (vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes, etcètera), posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages.

Participació: les persones participants hauran de publicar una foto pròpia i inèdita a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar-hi un títol i l’etiqueta #vinstagrampladebages2021. Les imatges no podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer. S’hi podran presentar un màxim de tres fotografies.

Termini: del 4 de desembre de 2020 al 31 de gener de 2021. No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.

Veredicte i premis: un jurat integrat per representants del món artístic i cultural de la comarca del Bages triarà la fotografia guanyadora. El jurat seleccionarà un màxim de vuit fotografies finalistes que podran ser exposades per les biblioteques participants i la Denominació d’Origen Pla de Bages, tant en format imprès com digital. El premi per l’autor o autora de la imatge guanyadora serà un lot cultural de llibres, vins de la DO Pla de Bages i una entrada per a dues persones per a un espectacle al Teatre Kursaal (Manresa). El lliurament de premis es farà durant la primera quinzena de febrer de 2021. La participació en el concurs comporta l’acceptació plena de les bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació dels organitzadors d’aquest concurs: Biblioteca d’Artés, Biblioteca Pública d’Avinyó, Biblioteca Sant Valentí (Navarcles), Biblioteca de Sant Fruitós de Bages, Biblioteca Ateneu Les Bases (Manresa) Biblioteca Municipal d’El Pont de Vilomara i Rocafort, Biblioteca Pública de Súria i DO Pla de Bages. El veredicte és inapel·lable, i es farà públic durant la primera quinzena de febrer de 2021. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.

Organitzen: Biblioteca d’Artés, Biblioteca Pública d’Avinyó, Biblioteca Ateneu Les Bases (Manresa), Biblioteca Sant Valentí (Navarcles), Biblioteca de Sant Fruitós de Bages, Biblioteca Pública de Súria i els ajuntaments d’Artés, Avinyó, Manresa, El Pont de Vilomara i Rocafort, Navarcles, Sant Fruitós de Bages i Súria.

04/12/2020
Fins el 31/01/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-12-2020 11:16