Salutació de l'Alcalde

 

Benvolguts suriencs, benvolgudes surienques,
 
Les tecnologies actuals ens ofereixen possibilitats d’informació i comunicació que fa pocs anys haurien estat difícils d’imaginar. Les institucions hem d’utilitzar aquestes noves eines amb la voluntat d’apropar-nos més a la ciutadania, agilitar el funcionament administratiu i potenciar el dinamisme social de la vila, donant a conèixer els seus atractius, els seus projectes i les celebracions més emblemàtiques.
 
Vivim uns temps complexes que marcaran el nostre futur col·lectiu durant les properes dècades. Tothom hi ha d’aportar el seu esforç, cadascú des de la seva responsabilitat, per deixar a les futures generacions un món més just i més solidari, on els drets nacionals del nostre país estiguin plenament reconeguts.
 
Els ajuntaments hem d’estar al servei de tots els ciutadans i ciutadanes, escoltant les seves inquietuds i fent tot allò que puguem per intentar resoldre els seus problemes, defensant els interessos col·lectius i sempre d’acord amb les nostres competències i disponibilitats.
 
A les administracions municipals ens correspon donar la primera resposta, malgrat les dificultats que ens imposa a tots l’actual situació de crisi. Cal millorar el sistema de finançament local si volem que els ajuntaments comptin amb els recursos necessaris per afrontar els importants reptes que tenim plantejats com a societat.
 
Les persones han de percebre clarament que les institucions són al seu costat, però des de l’administració no podem substituir l’empenta de la societat civil. Súria és una vila dinàmica, amb un teixit associatiu ric, compromès i emprenedor. Aquesta és la nostra principal fortalesa i això ens ha de permetre, tot i les dificultats del moment present, mirar el futur amb confiança.
 
Josep M. Canudas i Costa

Alcalde de Súria en funcions

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-06-2019 11:09